Tavaszi Nagykonyhai eszközbemutató! 2. rész!

Az előző cikkünkben bemutattunk pár általunk forgalmazott nagykonyhai eszközt, amelyek éttermének, konyhájának, cukrászdájának elengedhetetlen kelléke lehet. Folytatjuk sorozatunkat, igyekezve olyan vendéglátói berendezéseket prezentálni, amik még szezonjukat is élik, a tavasz és a kinti étel-ital értékesítés kedvencei lehetnek. Szinte minden felsorolt eszköz nálunk megvásárolható raktárról, kölcsönözhető, bérelhető a piacon legkedvezőbb konstrukcióban, használt állapotban is áruljuk és vásároljuk is. Ha ezen berendezések meghibásodnak, akkor szervizünk áll rendelkezésre a legfejlettebb és legtágasabb alkatrészkészlettel. 

 

1. Paella

Paella tepsik és sütők nagy választékban kaphatóak! Látványos, egyszerű és igényes! Nagyban szolgálja a vásározók, kitelepülők és nagykonyhák igényeit. Többféle méretben: 50 cm-es, 70 cm-es, 90 cm-es, 110 cm-es átmérővel. Állvány is rendelhető hozzá. Nagyon népszerű rendezvényeken, food truck és street food vendéglátó egységeken is. Maximálisan vonzza látványban is az érdeklődőket. Most indul a szezonja! Tekintse meg képeinket erről a termékről!
Paella készletünket az alábbi itt megtekintheti!

 

2. Italhűtő

italhűtő

Nagykonyhai és ipari italhűtők nagy választékban, többféle méretben, üvegajtós kivitelben is forgalmazunk. Ezek a berendezések 0, +2, +8 fokos tartományban hűtenek. Némely típusok akár 4 év garanciával is elérhetőek! Strandokon, rendezvényeken fix üzletekben is használhatók, nyugodt szívvel ajánljuk.

Italhűtő készletünket az itt megtekintheti!

 

3. KÜLTÉRI-BELTÉRI GÁZOS PIZZAKEMENCE MOST ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON!

pizzakemence

ÚJDONSÁG! Gázos pizzakemencéinkre jellemző, hogy ár-értékaránya kiváló, eredeti olasz tradicionális kemencék, kézzel gyártott, épített kivitel. Óriási előnye, hogy a berendezés hordozható, PB gázról is üzemeltethető. Akár fatüzelés, akár gáz 1 perc a pizza sütése, elkészítése! 90x90 cm-es belméretű ára: 1.090.000 Ft + Áfa. 75x75 cm-es belméretű ára: 950.000 Ft + Áfa.

Csak a Nagykonyhaiberendezések.hu, Gasztromega Kft forgalmazásában! Raktárkészletről azonnal vihető!* Vásározók, food truck és street food kitelepülők részére nagy lehetőség! Látványban utolérhetetlen!

 

*Kérem érdeklődjenek, mert a nagy érdeklődésre való tekintettel raktárkészletben fennakadások lehetnek

Termék felöl kérem érdeklődjön a 0630/870-19-65

 

4. Ipari Mosogató

A képen beltéri, padló, szekrény, berendezés láthatóAutomatikusan generált leírás

Ipari mosogatók többféle méretben, rozsdamentes anyagból készülnek. Éttermek, konyhák, vendéglátóipari egységek elengedhetetlen tartozéka. Olasz minőségi fedlapok, egyedi gyártás is lehetséges, egyedi méret alapján is.

Csepptálcás mosogató, 1 medencés mosogató, 2 medencés mosogató és a 3 medencés változat is elérhető azonnal raktárkészletről. A medence méretek variálhatók egyedi igényeknek megfelelően: 40x40 cm, 50x50 cm, 70x70 cm, 40x50 cm, 50x60 cm.

 

Ipari mosogató készletünket az itt megtekintheti!

 

5. Dagasztógép

dagasztogep

Nagykonyhai dagasztógépek, planetáris mixerek többféle űrtartalommal pékségek, cukrászdák és egyéb vendéglátói egységek kedvelt eszköze. Olcsóbb és minőségi változatok is hatékonyan kiszolgálhatják vevőinket. Kivehető, mosható üstökkel rendelkeznek és pizza készítéshez is kiválóan alkalmazható. 1 sebességes, 2 sebességes lehetőség, a kiszámítható dagasztási idő kedvéért.

220.000 Forint induló ártól, 20 literes kapacitással, kb. 15 kg dagasztás is lehetséges.

Dagasztógép készletünket az itt megtekintheti!

 

"Gasztromega Kft-ről bővebben:

Nagykonyhai berendezések forgalmazásával foglalkozunk. Egy helyen nálunk fel tud szerelni több 100 fős konyhát, éttermet és cukrászdát is. Nagy része az eszközöknek raktáron van. A kiegészítő gépektől kezdve a főzőüstökig, nagyobb tétel esetén egyedi árat biztosítunk önöknek. Rugalmasak vagyunk garanciavállalásban is. Gyakorlatilag mindent egy helyen meg tud vásárolni és a szállításban is kiemelkedő segítséget tudunk nyújtani. Nálunk nem probléma, ha nem rendelkezik még elegendő tőkével konyhájának, vendéglátó egységének felszerelésében, szívesen alakítunk ki személyre szabott bérlési, kölcsönzési konstrukciókat, akár használt eszközeit is felvásároljuk, annak érdekében, hogy együttműködésünk sikeres legyen!

Referenciaként említenénk a BB Gastro Vitál Kft.-nek és a Gastro-Tom Bt.-nek az elmúlt év végén 2 hét alatt elkészült és 800 adagos kiszolgálásra alkalmas szuper konyhát."